Uudiskiri Instagram Facebook
 
Grilltoidud

Grillitud veiseliha

Grilltoidud

Grillitud veiseliha

Targu talita.
PrindiSoovita sõbrale
Enne grillimist hoitakse veiseliha ananassimarinaadis.
Retsept
portsjonile
4 viilu veise välis- või sisefilee
2 dl *õli
4 sl sojakaste
3 tl jahvatatud ingver
2 tk purustatud küüslauguküüs
1 dl ananassi konservivedelik või -mahl
Marinaadiained segatakse. Lihaviilud pannakse kilekotti ja kallatakse marinaad peale. Kott suletakse tihedalt ja pannakse järgmise päevani külmkappi. Kui külmkappi asja, keeratakse kotti paar-kolm korda ümber. Liha võetakse marinaadist välja ja kuivatatakse paber-köögirätiga. Grillitakse umbes 5 minutit. Serveeritakse koos leiva või saia, rohelise salati, sidruniviilude, rediste, värske kartuli või kartulisalatiga. Konservananass kasutatakse ära toorsalatis või köögiviljavarrastes.

Märksõnad

grillitudveiseliha

KOMMENTAARID

AssaMait 24.veeb 2011 13:42
Sisefilee kohta natuke kaua marinaadis minu arust. Ise hoidsin umbes 2 tundi, aga jah, seda küll toasoojas. Ja lisasin marinaadi natuke musta pipart.
devil13 27.juuli 2005 19:38
tegin järele ja tuli maitsev toit!!!
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool