Uudiskiri Instagram Facebook
 
Grilltoidud

Pikad vorstid õunte, sibula ja paprikaga

Grilltoidud

Pikad vorstid õunte, sibula ja paprikaga

100 grillrooga.
PrindiSoovita sõbrale
Atraktiivne roog, mis ühendab endas niihästi liha kui ka värvikad ja mahlased lisandid.

20-40 min

Retsept
portsjonile
6 tk pikk peenike õllevorst
3 tk rohelist Õun
3 tk Sibul
3 tk punast Paprika
3 tk kollast Paprika
PINTSELDAMISEKS
universaalset või tšilligrillõli
Lõika õunad ja kooritud sibulad 2 cm laiusteks sektoriteks. Sama suured tükid lõika ka paprikast. Pista varda külge vorsti üks ots, seejärel aja vardasse õunatükk, erivärvilised paprikatükid ja sibulasektor. Korda samas järjekorras, kuni varras on täis. Viimasena pista vardaots läbi vorsti teisest otsast. Küpseta madalal kuumusel mõlemalt poolt 7-10 minutit, pintseldades aeg-ajalt grilliõliga. Retsept on mõeldud kuuele inimesele.

Uued retseptid

Kaalika-kruubisupp suitsulihaga

Argitoidud
Kaalika-kruubisupp suitsulihaga