Uudiskiri Instagram Facebook
 
Grilltoidud

Šašlõkk aedviljadega

Grilltoidud

Šašlõkk aedviljadega

100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Aus vürtsika nüansiga sealihašašlõkk koos köögiviljadega.
Retsept
portsjonile
250 g Sea kaelakarbonaad
2 sl Õli
0.5 tl Karri
1 cm Tükk tšillikauna (hakitud, ilma seemnetega)
5 veskipööret Must pipar
1 leht Purustatud loorber
sool, suhkur
1 tl laimimahl
3 sl Vesi
LISANDIKS
2 tk Tomat
6 viilu Kurk
Roheline sibul
1 tk Tšillikaun või paprika
1. Lõika liha suuremateks kuubikuteks (~ 3x3 cm).
2. Lisa õli, karri, hakitud tšilli, must pipar, näppude vahel purustatud loorberileht , laimimahl, vesi, suhkur ja sool.
3. Masseeri maitseained ja vedelik kätega lihasse.
4. Lüki lihatükid vardasse, nii et nende vahel ei oleks vahesid.
5. Grilli sütel mõõdukal kuumusel.
6. Lisandiks serveeri poolitatud või sektoriteks lõigatud tomatid, kurgiviilud, sibulapealsed, tšillikaun ja adžika kastet.

KOMMENTAARID

Mõtlemisvõimega 08.juuli 2012 10:01
Huvitav, et just anonüümsed ei saa kunagi millestki aru. Mõeldud on seemneteta t?illit. Vahel tuleb igaühel mõni kirjaviga sisse, sul näiteks on puudu koma.
??? 08.juuli 2012 09:55
ei saa aru kas chilli seemnetega või ilma. Mis see ilma seemnetega on?
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool