Uudiskiri Instagram Facebook
 
Grilltoidud

Grillitud searibid

Grilltoidud

Grillitud searibid

Harri Ilves 100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Ribi grillides peab olema tähelepanelik, et kontidevaheline liha ei kuivaks ja kondid ei kõrbeks.
Retsept
portsjonile
1.5 -2 kg õhuke ribi, millel sentimeetri jagu liha
2 sl Viie pipra segu
1 sl Sool
1 tl Suhkur
0.2 tl Cayenne'i pipar
1 dl magus ketšup
3 -4 küünt Purustatud küüslauk
Sega kausis piprad, sool, suhkur, küüslauk ja ketšup.Määri segu ribile ja lase ööpäev seista. Grilli nõrgemal kuumusel, vahepeal maitseseguga kastes. Ribi on valmis, kui liha tuleb kondi küljest lahti.

Uued retseptid

Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga

Kalaroad
Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga