Uudiskiri Instagram Facebook
 
Grilltoidud

Sealihavardad punases marinaadis

Grilltoidud

Sealihavardad punases marinaadis

100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Grillitud köögiviljad ja õunad on suurepärane lisand punases marinaadis lihale.
Retsept
portsjonile
700 g Sealiha
1 tk Kollane paprika
1 tk Õun
MARINAAD
1 tk Punane sibul
2.5 dl Ketšup
2 sl Punase veini äädikas
2 sl Sidrunimahl
1 tl Sinep
2 sl Fariinsuhkur
1 tl Sool
0.5 tl Must pipar
Lõika liha, paprika ja õun tükkideks. Sega omavahel marinaadiained, vala tükeldatud lihale ja köögiviljadele. Lase külmkapis seista 3 tundi kuni öö otsa. Lüki liha varrastele vaheldumisi paprika- ja õunatükkidega. Grilli mõõdukal kuumusel 20 minutit.

KOMMENTAARID

keilikeili 20.dets 2011 17:01
teen selle marinaadi näitel ikka ja jälle liha. tõeliselt mõnusalt maitseb. lihtsalt tükeldan sealiha ja marinaadis seisnuna praen pannil kartuli vms kõrvale. maitsev!
Lean 06.veeb 2011 21:38
Väga hea marinaad, julgen soovitada. Ahju grillifunktsiooni kasutades pole vaja suvist grillihooaega oodatagi!
keilikeili 01.dets 2010 20:28
mm.. väga maitsev ja restorani sobiv!
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Lavaššis küpsetatud kana

Kanaliha
Lavaššis küpsetatud kana