Uudiskiri Instagram Facebook
 
Grilltoidud

Lambaliha Provence'i marinaadis

Grilltoidud

Lambaliha Provence'i marinaadis

Harri Ilves 100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
See marinaad on klassika, millega on lambaliha maitsestatud juba sajandeid.
Retsept
portsjonile
1 kg Pehme lambaliha
1 dl Tomatikaste
2 -3 küünt Küüslauk
1 pakk Provence'i maitsesegu
pipar, sool
Lõika liha parajateks tükkideks. Sega kausis tomatikaste, purustatud küüslauk ja maitsesegu. Vajadusel maitsesta soola ja pipraga.
Pane lihatükid kilekotti või kaussi, lisa maitsesegu ja sule kott.
Marineeri 6–12 tundi või üle öö. Grilli kuumal grillil 5–7 minutit või nii kaua, et liha jääks veel seest roosakaks.

Uued retseptid

Tuline pähkli-šokolaadijook

Argitoidud
Tuline pähkli-šokolaadijook