Uudiskiri Instagram Facebook
 
Grilltoidud

Küüslaugune sea sisefilee

Grilltoidud

Küüslaugune sea sisefilee

Santa Maria
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Santa Maria
Küüslaugune sea sisefilee
Retsept
portsjonile
1 kg sea sisefilee
1 pakk Santa Maria küüslaugumarinaad
8 küünt Küüslauk
Santa Maria Rock Salt kivisoola
Santa Maria Tellicherry pipar
SALAT
1 kimp Põld-võõrkapsas ehk rukola
1 pott Jääsalat
SALATIKASTE
2 sl naturaalne siidriäädikas
1 tl Mesi
1 tl Santa Maria ürtidega salatimaitseaine
6 sl Santa Maria päikesekuivatatud tomatite õli
Santa Maria Rock Salt kivisoola
Santa Maria Tellicherry pipar
Puhasta liha kelmetest, tee pinnale noaga pikuti väikesed sisselõiked ja suru sinna küüslauguküüned.
Aseta liha kilekotti, kata ühtlaselt marinaadiga ja lase 1–12 tundi laagerduda. Grilli keskmisel kuumusel, aeg-ajalt allesjäänud marinaadiga pintseldades, 9–16 minutit. Maitsesta soola ja pipraga alles pärast teistkordset ümberpööramist.
Serveeri värske salatiga.
SALAT:
Puhasta rukola ja jääsalat ning sega kergelt omavahel. Vispelda äädikat, soola, mett ja ürdisegu, kuni sool on sulanud. Lisa peene nirena õli, samal ajal kastet kogu aeg segades. Tekib paksema konsistentsiga salatikaste, millele võib vajadusel lisada suhkrut, veel õli või äädikat.
Aseta salatid taldrikule, lisa kaste ja jahvata veskist peale musta pipart.

Uued retseptid

Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga

Kalaroad
Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga