Uudiskiri Instagram Facebook
 
Grilltoidud

Sealiha-ürdirullid

Grilltoidud

Sealiha-ürdirullid

Harri Ilves 100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Lihtne valmistada ning maitseb hästi.
Retsept
portsjonile
500 g sea kaelakarbonaad
1 kimp värske koriander või lehtpetersell
3 -4 küünt Küüslauk
sool, pipar
2 sl Õli
Lõika kaelakarbonaad 0,5 cm paksusteks lõikudeks ja vasarda.
Purusta maitseroheline ja küüslauk ning sega toiduõli ja maitseainetega.
Määri maitsesegu lihale ja keera lõigud rulli.
Lõika rullid neljaks ja torka vardasse. Grilli 10–15 minutit, kuni liha on küps.

Uued retseptid

Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga

Pirukad ja pitsad
Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga