Uudiskiri Instagram Facebook
 
Grilltoidud

Veisefilee ürtidega

Grilltoidud

Veisefilee ürtidega

Angeelika Kang Kodukiri
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Tüüpiline Itaalia liharoog.
Retsept
portsjonile
600 g veise sisefilee
sool, pipar
1 dl Oliiviõli
1 dl hakitud ürte, nt. salveid, rosmariini, basiilikut
Põld-võõrkapsas ehk rukola
Lõika veisefilee 2–3 cm paksusteks viiludeks. Grilli liha väga kuumal grillil mõlemalt poolt 2–3 minutit. Maitsesta soola ja pipraga. Ürdiõli jaoks peenesta noa või minilõikuriga ürdid koos õliga. Maitsesta soola ja pipraga. Pintselda liha ürdiõliga ohtralt mõlemalt poolt ja lõika 2 cm paksusteks viiludeks. Serveeri rukola salatiga, mis on üle piserdatud oliiviõliga.Liha küpsetamiseks vajalik lahtine kamin või grill on olemas igas Toscana maakodus. Kvaliteetset veiseliha süüakse palju, maitsestatakse peamiselt ürtide ja oliiviõliga. Kõrvale pakutakse veidi kirbe maitsega rukola salatit.

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes