Uudiskiri Instagram Facebook
 
Hautised

Kanafilee tomatikastmes ehk kana-arrabbiata

Hautised

Kanafilee tomatikastmes ehk kana-arrabbiata

Mari-Liis Ilover Tervis Pluss
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Mari-Liis Ilover
Itaaliapärases kergelt teravas tomatikastmes kana spinati ja oliividega on tõeline tervisetoit. Valmistamine ei käi üle jõu ja head maitset jagub kuhjaga.
Retsept
portsjonile
1 tk Broilerifilee
1 tk Sibul
2 tk Küüslauguküüs
1 spl Oliiviõli
400 g Purustatud tomatid
1 tl Tšillipulber
45 g Mustad oliivid
50 g Spinatilehed
Sool
Must pipar
1. Lõika broilerifilee keskelt lapiti kaheks. Maitsesta lõigud soola ja musta pipraga. Haki sibul ja küüslauk.

2. Kuumuta pannil õli. Prae sibul ja küüslauk klaasjaks, umbes 5 minutit. Lisa tšilli, tomat ja kanalõigud. Hauta kaane all 20 minutit.
 
3. Lisa oliivid ja spinatilehed, sega läbi ja lase toidul veel mõni minut kuumeneda, kuni spinatilehed on “kokku kukkunud”. Jahvata peale musta pipart.

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes