Uudiskiri Instagram Facebook
 
Köögiviljasalatid

Aedviljasalat õlis

Hoidis-salat.
Retsept
100 g Õli
200 g Porrulauk või sibul
50 g Seller
50 g Petersell
200 g Porgand
100 g Pastinaak
200 kuni 300 g Aedoad või valge peakapsas
300 g Küps tomat
100 g Hapud õunad
100 kuni 200 g Paprika
Soola
Suhkrut
Ingverit
Paprikapulbrit
Kuumuta taimeõli keedunõus (ära ülekuumuta), lisa hästi peeneks tükeldatud köögivili keetmisel pehmenemise järjekorras. Maitsesta salat soola ja vähese suhkruga; äädika asemel on soovitatav kasutada hapusid õunu või sidrunhapet, mõne salati koostisesse sobib hästi ka ingver (pulbrina) ja paprika. Kui köögivili on poolpehme, tõsta see kuumadesse purkidesse, kaas pane lahtiselt peale ja kuumuta purke kohe 100 kraadi juures 25-35 minutit.

Uued retseptid

Pardi-ja sea rillette

Pidu
Pardi-ja sea rillette