Road  » Hoidised » Köögiviljasalatid

Köögiviljasalat õliga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: vanaema kokaraamat Autor: Toidutare
Kabatšoki-köögiviljasalat, hoidisena.
Kuumuta taimeõli keedunõus (ära üle kuumuta), lisa hästi peeneks tükeldatud köögivili keetmisel pehmenemise järjekorras. Maitsesta salat soola ja vähese suhkruga; äädika asemel on soovitatav kasutada hapusid õunu või sidrunhapet, mõne salati koostisesse sobib hästi ka ingver (pulbrina) ja paprika. Kui köögivili on poolpehme, tõsta see kuumadesse purkidesse, kaas pane lahtiselt peale ja kuumuta purke kohe 100 kraadi juures 25-35 minutit.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Siiri Kirikal 01.aug 2013 10:30
Jah, just.
loo47 31.juuli 2013 20:01
Lii:kas ahjus?
1