Uudiskiri Instagram Facebook
 
Köögiviljasalatid

Köögiviljasalat õliga

Kabatšoki-köögiviljasalat, hoidisena.
Retsept
100 g Õli
100 g Porrulauk või sibul
50 g Seller
50 g Petersell
100 g Porgand
500 g Kabatšokk
300 g Küpsed tomatid
4 tk (Maguspipar)
Hapud õunad või veidi sidrunhapet
Soola
Ingverit
Paprikat
Kuumuta taimeõli keedunõus (ära üle kuumuta), lisa hästi peeneks tükeldatud köögivili keetmisel pehmenemise järjekorras. Maitsesta salat soola ja vähese suhkruga; äädika asemel on soovitatav kasutada hapusid õunu või sidrunhapet, mõne salati koostisesse sobib hästi ka ingver (pulbrina) ja paprika. Kui köögivili on poolpehme, tõsta see kuumadesse purkidesse, kaas pane lahtiselt peale ja kuumuta purke kohe 100 kraadi juures 25-35 minutit.

KOMMENTAARID

Siiri Kirikal 01.aug 2013 10:30
Jah, just.
loo47 31.juuli 2013 20:01
Lii:kas ahjus?
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool