Uudiskiri Instagram Facebook
 
Köögiviljasalatid

Magusvürtsikas rabarberihoidis

Köögiviljasalatid

Magusvürtsikas rabarberihoidis

Toite kõrvitsast ja rabarbrist
PrindiSoovita sõbrale
Retsept
portsjonile
2 kg Rabarber
6 dl Valge veini äädikas (või õunaäädikas)
6 dl suhkur
sidrunikoor
Nelk
Kaneelikoor
Rabarber tükeldada, lisada ülejäänud ained ja lasta paar päeva marinaadis seista. Keeta siis pehmeks, panna kohe purki ja sugeda purgid.

Märksõnad

rabarbrihoidis

KOMMENTAARID

kata1234 08.mai 2005 22:24
olen taoliselt rabarbereid teinud, kui nii suurt kogus äädikat pole ma kunagi lisanud.Arvan, et äädikat tuleks lisada maitse järgi8 nii kui kõrvitsalegi),rabar-
ber isegi juba hapu.Ja veel tuleb jälgida, et rabarber ei keeks pudruks, kuigi on äädikavees leos olnud.Kui rabarberi värvus muutub kollakaks ,võib tükid purki panna.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga