Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kompotid

Kibuvitsa- ja ebaküdooniakompott

Kompotid

Kibuvitsa- ja ebaküdooniakompott

Annely Terviseleht 33/01
PrindiSoovita sõbrale
Ebaküdoonia- ja kibuvitsamarjakompott.
Retsept
500 g ebaküdooniavilju 1 l vett
500 kibuvitsamarju
500 g suhkrut
Veest ja suhkrust keedetakse siirup. Ebaküdooniatest eemaldatakse seemned, viljad lõigatakse ratasteks, mida keedetakse siirupis 5-7 min. Segu tõstetakse purkidesse, lisatakse poolitatud, seemnetest puhastatud ja hästi pestud kibuvitsamarjad ja kuumutatakse purke veel 10 min 80°C juures. Kaanetatakse õhukindlalt.
 

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes