Uudiskiri Instagram Facebook
 
Marinaadid ja maitseäädikad

Marineeritud kurgiviilud

Kiudainerikas
Retsept
portsjonile
1 kg Keskmise suurusega kurgid
Tilli
0.5 l Vesi (2,5 kl)
0.5 sl Sool
1 tl Suhkur
2 sl Äädikas (30%)
Kurgid pestakse, kooritakse, lõigatakse viiludeks ja pannakse purki, viilude vahele puistatakse peenestatud tilli. Marinaad keedetakse, valatakse kurkidele ja purke kuumutatakse 80 kraadi juures 15 minutit.
 

KOMMENTAARID

Dilara 17.veeb 2014 04:24
This "free sharing" of inmaofrtion seems too good to be true. Like communism.
karin 07.aug 2013 13:16
retseptis on öeldud,et kurgid koorida,koorega viilud peaks ka head olema.
Maret 14.sept 2012 11:26
Lisasin veel sibularattaid kurkidele - ülihea hoidis. Kõik kes on söönud kiidavad! Äädikat panen mina veidi vähem kui retseptis - timmin marinaadi maitse ise paika. Mõnikord lisan ka sinepiseemneid.
Krista 13.aug 2011 22:34
Mina lõikasin kurgid kuubikuteks, et oleks talvel võtta salatikurki. Kuigi ei tea veel kuidas säilib ja mis maitsega jääb
paprika 13.aug 2004 12:30
Olen seda kurgisalatit aastaid teinud ja ei jõua kunagi nii palju teha, kui süüakse. Ikka saab esimesena otsa. See salat on väga mahe ja värske maitsega.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes