Uudiskiri Instagram Facebook
 
Marinaadid ja maitseäädikad

Marineeritud punased tomatid

Retsept
portsjonile
1 kg Tomatid
0.5 l Vesi (2,5 kl)
20 g Sool ( 0,75 sl)
10 g Suhkur (0,5 sl)
8 tk Nelgitera
8 tk Vürtsitera
3 tükikest Kaneelikoor
1.5 kuni 2 sl Äädikas (30%)
2 sl (Peenestatud tilli-, peterselli-, selleri- ja mädarõikalehti)
Tomateid võib marineerida igas valmismisastmes (rohelisi, piimjaid, roosasid ja punaseid). Torgi pestud tomatitel koor puutiku või roostevabast terasest noa otsaga läbi, loputa veel nõrgalt soolases vees, nõruta ning laota koos maitseainetega purki. Vala kuum marinaad peale, tõsta purgid kuumutamisnõusse 70 kraadisesse vette, kuumuta 80 kraadi juures 10-15 minutit.
 

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga