Uudiskiri Instagram Facebook
 
Marinaadid ja maitseäädikad

Magusas marinaadis paradiisiõunad

Marinaadid ja maitseäädikad

Magusas marinaadis paradiisiõunad

Toidutare Vanaema kokaraamat
PrindiSoovita sõbrale
Hapumagusad paradiisiõunad sobivad nii salatite valmistamiseks ja suurte lihapraadide kaunistamiseks.

--

Retsept
2 liitrit paradiisiōunu
1 liiter 3-4%-list äädikat
6 tera nelki
1 kg suhkrut

1. Pane pestud ja nõelaga veidi torgitud paradiisiõunad purki ja vala peale keedetud äädika-suhkrulahus koos nelgiga. Lase seista järgmise päevani.
2. Järgmisel päeval kuumuta õunu lahuses umbes 15 minutit, vala purki ja sule purgid õhukindlalt.

 

NIPP:
Kui soovid krõmpsuvaid õunu, pole õuntel vaja üleöö seista lasta. Kuumuta kohe purgid ahjus 80-90 kraadi juures umbes 30 minutit, kaaneta siis kinni ja lase enne säilitusruumi viimist maha jahtuda. 

 

KOMMENTAARID

Mari 04.nov 2012 10:18
loll jutt,kes neid ubinaid koorib
Ants 27.sept 2010 15:11
Õunad tuleb korralikult õhukese koorega ära koorida!:H
jooneratas 12.sept 2009 00:07
Kas koort ei pea läbi torkima?
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga