Uudiskiri Instagram Facebook
 
Marmelaadid ja võided

Tomatimarmelaad rohelistest tomatitest

Marmelaadid ja võided

Tomatimarmelaad rohelistest tomatitest

Toidutare Eesti
PrindiSoovita sõbrale
Tomatimarmelaad sobib tarvitada kohe või ka säilitada pikemaajaliselt.
üle 60 min
Taimetoitlastele
Retsept
1 sidruni riivitud koor
½ tl ingveripulbrit
700-800 g suhkrut
1 kg rohelisi tomateid
Puhtad rohelised tomatid pane kurnaga üheks minutiks keevasse vette. Eemalda koor ja lõika tomatid väikesteks tükkideks. Pane vähesesse keeva vette, lisa ingver ja keeda kaanega suletud nõus pehmeks, lisa suhkur ja sidrunikoor ning keeda segades marmelaadiks. Kui vaja, eemalda vaht, ja tõsta valmis marmelaad purkidesse. Kui tarvitad ingveripulbrit, siis lisa see koos sidrunikoorega. Rohelisi tomateid võib enne keetmist ajada läbi hakklihamasina, siis ei ole vaja neilt koort eemaldada.
 

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes