Uudiskiri Instagram Facebook
 
Seemnete eraldamine annab tikrihoidisele tunduvalt mahedama maitse ja meeldivama konsistentsi.
Retsept
portsjonile
1 kg Karusmarjad ehk tikrid
2 sl Vesi
500 g Suhkur
50 g Või
Pane pestud marjad (puhastada pole neid tingimata vaja) koos 2 sl veega potti. Keeda tasasel tulel pehmeks ja pressi läbi sõela. Kuumuta saadud segu koos suhkruga paksupõhjalises kastrulis, kuni suhkur on sulanud. Lisa vähehaaval ka või. Tõsta võie puhtasse purki, sule õhukindlalt ja säilita jahedas.

Märksõnad

tikrivõievõiga

KOMMENTAARID

Kodukokk 28.juuli 2016 17:12
Ja ärge unustage keetmise ajal lisamast piparmündi oksakest
picapica 11.aug 2009 12:13
väga maitsev
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes