Uudiskiri Instagram Facebook
 
Moosid ja keedised

Ploomimoos maapähklivõiga

Moosid ja keedised

Ploomimoos maapähklivõiga

Ragne Värk Naisteleht
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Ragne Värk
See keedus sobib silmaks kaerahelbepudrule ja täiendamaks jääkohvi või smuutit.
Retsept
500 g Ploomid
Vesi
75 g Suhkur (oleneb ploomide hapukusest kuni 100g)
100 g Maapähklivõi
0.5 tl Kaneel
2 väikest purki

1. Eemalda ploomidelt kivid ja pane viljad koos veega potti madalale kuumusele hauduma.

2. Kui ploomid on pehmenenud, lisa suhkur ja kuumuta aeg-ajalt segades, kuni saad kergelt tükilise moosi. Sega juurde maapähklivõi ja kaneel.

3. Tõsta moos kuumalt enne steriliseeritud purkidesse ja sulge kaanega

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes