Uudiskiri Instagram Facebook
 
Moosid ja keedised

Vale-Dmitri ehk õuna-kõrvitsamoos toorkakaoga

Moosid ja keedised

Vale-Dmitri ehk õuna-kõrvitsamoos toorkakaoga

Manona Paris Toidutare.ee
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Martin Ahven
Väide oli, et Nutella-usku lapsed saab selle šokolaadise võidega ära petta. Minu marakratte ei saanud – ent kõik täiskasvanud olid enam kui vaimustunud peturoa kergest siidisest ja vähemagusast maitsest, mis kõlbas nii röstsaiale kui ka jäätisele kastmeks. 
Retsept
300 g Koorega riivitud õun
300 g Riivitud kõrvits
2 dl Vesi
50 g Toorkakao
100 g Moosisuhkur
1 spl Mage või
Maitse järgi vanilje ja kaneel

1. Pane õunad ja kõrvits moosisuhkru ja 2 dl veega keema.

2. Kui segu muutub paksemaks, lisa kakao ja maitseained.

3. Võta sausegur ning surista ühtlaseks. Kui soovid siidisemat tunnet, lisa 1 spl võid.  Vala kuumana purki, sulge õhukindlalt.

KOMMENTAARID

Liin 26.okt 2018 15:33
Hapukas maitse jäi minu jaoks läbi kumama. Teinekord ehk teeks veel, aga prooviks retsepti muuta. Võib-olla isegi teha suvikõrvitsa ja lihtsalt kõrvitsaga vms.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Pardi-ja sea rillette

Pidu
Pardi-ja sea rillette