Uudiskiri Instagram Facebook
 
Moosid ja keedised

Pihlakamoos konjakiga

Moosid ja keedised

Pihlakamoos konjakiga

Toidutare Maire Suitsu
PrindiSoovita sõbrale
Pihlakamoos konjakiga.
2,5 dl vett
1 kg suhkrut
2 l pihlakamarju
3 l vett
0,5 dl konjakit
 
Keeda vett ja suhkrut 10 minutit. Kalla marjad siirupisse ja keeda väikesel kuumusel, kuni marjad tumenevad ehk 12 – 15 minutit. Väldi pikemat keetmist, sest siis eraldub marjadest mahl, marjad muutuvad maitsetuks ja tõmbuvad krimpsu. Lisa alkohol, tõsta moos kohe kuumadesse purkidesse, keera kaaned kinni. Säilita pimedas ja ühtlase temperatuuriga kohas, nt seinakapis.

KOMMENTAARID

ek 16.okt 2012 13:54
Mille tarvis 3 l vett?
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kaalika-kruubisupp suitsulihaga

Argitoidud
Kaalika-kruubisupp suitsulihaga