Uudiskiri Instagram Facebook
 
Moosid ja keedised

Õuna-apelsinimoos

Moosid ja keedised

Õuna-apelsinimoos

Targu talita
PrindiSoovita sõbrale
Õuna-apelsinimoos.

20-40 min

Retsept
portsjonile
700 g Õun
300 g Apelsin
3 dl suhkur
Peske õunad, koorige ja tükeldage. Peske apelsinid, koorige ning eraldage viljaliha sektoritena. Pange kõik potti keema, keemise ajal võite lisada apelsinikoori. Seejärel keetke veel kümmekond minutit ja korjake siis apelsinikoored keedisest välja. Nüüd suruge moos läbi sõela, kuumutage veel kord ja pange siis purki.

Märksõnad

õuna-apelsinimoos

KOMMENTAARID

Kristi 07.sept 2011 00:44
mina lisasin keenud ja saumikseriga püreestatud keedisele veel rosepipart, veits vürtsi ja kaneeli koori. Supper tulemus.Lisada oleks võinud veel tilk rummi või konjakit.
ulla 03.okt 2010 16:33
õunad koorida, tükeldada.viieliit-
rise potitäie õunatükkide kohta lisada 2 dl vett.keeta,kuni tükid pehmenevad, lisada 1 kg suhkrut,keeta veel, hästi segada.mulle meeldib moos,kus ei ole tükke sees,seetõttu töötlen keedust saumikseriga,kuni tekib ühtlane mass,ilma ühegi tükita.osale moosile panin prooviks väikse tüki ingverit,eriti hea tuli.
Pille 09.sept 2010 13:13
Aga mul jäi liiga vedel:( Miks küll, tegin nii nagu kirjas ja täitsa supp on.
kraaka 17.sept 2009 09:00
väga hea tuli:))apelsin annab super maitse:)
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes