Uudiskiri Instagram Facebook
 
Moosid ja keedised

Pihlakakeedis

Moosid ja keedised

Pihlakakeedis

Angelica Udeküll Ajakiri Naised
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Daisy Lappard
Keedis on maitsvaks ja tervislikuks lisandiks näiteks ahjulihale, kuid sobib ka magustoitude juurde.
Retsept
4 dl Pihlakamarjad
2 dl Valge vein
1 tk sidrunist pressitud mahl
2 tk Tähtaniis
170 g suhkur

1.  Puhasta pihlakad rootsudest ja mittekvaliteetsetest marjadest.
2.  Pane potti kõik komponendid koos keema.
3.  Keeda madalal tulel umbes 15 minutit.
4.  Eemalda tähtaniis ja püreesta.

 

SOOVITUSED
* Tähtaniisi asemel võid lisada väikese koguse aniisimaitselist likööri.
* Kui soovid keedist pikemalt säilitada, siis kasutada pektiini sisaldavat moosisuhkrut.

Kogustest valmib 3 dl keedist.

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga