Uudiskiri Instagram Facebook
 
Püreed

Ploomipüree

Püreed

Ploomipüree

Toidutare Eesti
PrindiSoovita sõbrale
Sobib tarvitada kohe või ka pikemaajaliseks säilitamiseks.

40-60 min

Retsept
portsjonile
1 kg ploome
3/4 kl vett
200-300 g suhkrut
Tarbimisküpsed ploomid poolita ja eemalda luu ja koor. Keeda ploome kaanega suletud nõus 5-10 minutit, siis võta kaas ära ja keeda edasi, Sega puuvilju kogu aeg, kuni tekib ühtlane mass.
Seejärel lisa suhkur ja keeda veel 5 minutit. Vala püree kuumalt kuumadesse pudelitesse või purkidesse ja sule kohe õhukindlalt. Ploomipüreed võib valmistada ka ilma suhkruta.
 

Uued retseptid

Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga

Pirukad ja pitsad
Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga