Uudiskiri Instagram Facebook
 
Juusturoad

Porru-ricotta-vorm tomatipüreega

Juusturoad

Porru-ricotta-vorm tomatipüreega

Suur kokaraamat
PrindiSoovita sõbrale
Mooritud porrud tomatipüree, ricotta ja Parmesani juustuga.

üle 60 min

Retsept
1 tk Porrulauk
125 g püreestatud tomatid
0.5 sl džinn
25 g riivitud Parmesani v. muud kõvat juustu
50 g ricotta juust
sool
värskelt jahvatatud must pipar
vormi määrimiseks rasvainet
Pese ja puhasta porrud, lõika ära juureotsad ja rohelised leheotsad ning tee küljele sisselõiked. Sega püreestatud tomatid džinni, Parmesani ja ricotta-juustuga. Maitsesta soola ning pipraga. Kalla mass rasvainega määritud ahjuvormi. Pane peale porrud ja küpseta eelsoojendatud praeahjus 225°C juures 45-50 minutit.

Märksõnad

mooritudporrud

Uued retseptid

Kaalika-kruubisupp suitsulihaga

Argitoidud
Kaalika-kruubisupp suitsulihaga