Uudiskiri Instagram Facebook
 
Juusturoad

Porru-brõnsavorm

Juusturoad

Porru-brõnsavorm

Doonau köök.
PrindiSoovita sõbrale
Ahjus küpsetatud porru-brõnsavormi serveeri hapukoore ja rohelise salatiga.
Retsept
portsjonile
6 vart Porrulauk
3 sl maisitang
0.75 klaasi Piim
1.5 klaasi (riivitud) Brõnsa
1 tk Muna
1 sl Või
Sool
Must pipar
1 sl (hakitud,värske) Aedtill
1 sl (hakitud,värske) Petersellilehed
0.5 klaasi Hapukoor
4 tk roheline salatileht
Üleloputatud porruvarred tükelda, keeda 2-3 minutit soolakas vees ja jäta sõelale nõrguma. Pane või, porru, poolpehmeks keedetud maisitangud, piim, sool ja jahvatatud must pipar haudepotti. Kata kaanega ning hauta aeg-ajalt segades nõrgal tulel poolvalmis. Sega porru-maisitangusegu riivitud brõnsa ja lahtiklopitud munaga, tõsta määritud ahjupannile, silu ühtlaseks, määri hapukoorega, piserda sulavõiga ja lase ahjus 20-25 minutit küpseda. Lõika ahjust väljavõetud vorm lahti, kalla peale hapukoort ja kaunista roheliste salatilehtedega.

Märksõnad

porru-brõnsavorm

KOMMENTAARID

albert 04.märts 2007 12:59
brõnsa on omatmoodi juust, vaata juusutletti turul - ja seal ta ongi, kohe saida kõrval
pensionär 29.dets 2006 16:01
Mis asi on brõnsa???
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga