Uudiskiri Instagram Facebook
 
Köögiviljaroad

Kamuti-oa-hautis

Köögiviljaroad

Kamuti-oa-hautis

Pille Enden Kodukiri
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Intensiivse võise-pähklise maitsega teravili kamut meenutab
pisut kruupi. Valmib üsna kaua ja tulemus jääb kergelt
krõmpsuv.

üle 60 min

Retsept
portsjonile
500 g Kamut
1 tk Sibul (suur)
1 tk Paprika
300 g Punased oad (konserv)
3 küünt Küüslauk (purustatud)
4 dl Tomatipasta
2 dl Kanapuljong
2 dl Purustatud tomatid
Tüümian
Petersell
1 - 3 tl Tšillipulber
2 tl Meresool
Haki sibul ja paprika, kuumuta pannil õlis 3–4 minutit, lisa purustatud küüslauk, sega läbi ja vala potti. Lisa kõik ülejäänud ained, v.a sool ja tšilli ning ja hauta kaane all 1,5–2 tundi. Haudumise ajal vala vedelikku lisaks, kui vaja. Maitsesta soola ja tšilliga.

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes