Uudiskiri Instagram Facebook
 
Köögiviljaroad

Hautatud kana

Aedviljaga hautatud kana
Retsept
portsjonile
1 tk Kana
2 kl Vesi
3 sl Või
5 tk Porgand
1 kl Herned
2 tk Lillkapsas
Sool
Pipar
Maitseroheline
Valmistusviis
Tükelda kana, pruunista hautamisnõu põhjas pruuniks, lisa vesi ja maitseained ning hauta veel u 30 minutit.
Lisa tükeldatud porgand, lillkapsas õisikutena ja hauta.
Veidi enne hautamise lõppu lisa herned.

KOMMENTAARID

metslanna 23.märts 2007 12:22
muutsin ise retsepti nats mugavamaks ja kiiremaks...tihti teen seda toitu hoopis hakklihaga..pruunis-
tan hakkliha..lisan vee ja ühe puljongikuubiku..-
siis lisan 2 pakki ükskõik millist külmutatud köögiviljasegu..siis ootan kuni toit uuesti keema hakkab ning siis maitsen..üks puljongikuubik on tavaliselt nats vähe..seepärast lisan pärast maitsekust aroomisoolaga ning maitse järgi kuivatatud maitserohelist...l-
asen haududa kuni köögiviljad pehmed...ja valmis :D ...meespere, kes muidu köögivilju ei söö, peab seda toitu oma lemmikuks (Y)
vahvin 11.veeb 2007 09:15
Proovin teha seda täna külmutatud aedviljaseguga. Väga kiire ja lihtne toit.
Taevastiib 08.märts 2006 02:07
Tegin.. hea tuli. Ainlt et kanafilee asemel panin lihtsalt kana koibi ja tiibu. Olen pannud ka rohelisi ube - väga hea maitse annab. Ja mida veel teen.. kui kana pool tundi hautan, viilutan terve sibula ja küüslauku panen ka. Palju maitsekam tuleb.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Minestroone kikerhernestega

Argitoidud
Minestroone kikerhernestega