Uudiskiri Instagram Facebook
 
Köögiviljaroad

Vorsti-kartulikroketid

Köögiviljaroad

Vorsti-kartulikroketid

Toidutare Toidutare
PrindiSoovita sõbrale
Maitsev õhtueine, lisandiks sobib kohupiimakaste.
Retsept
portsjonile
250 g Keedu- või suitsuvorst
10 tk Keedetud kartul
2 tk Muna
2 tk Harilik sibul
2 sl Või
4 sl Riivsai või jahu
rasvaine praadimiseks
Maitseroheline
Sool
Jahvatatu valge pipar
Valmistusviis
Suru keskmise suurusega keedetud kartulid kahvliga puruks või aja läbi hakklihamasina. (Võib ka riivida).
Haki sibul ja hauta võis
Lõika vorst väikesteks kuubikuteks, soovi korral võid kergelt pruunistada.
Sega kõik toiduained koos muna ja 3 sl riivsaia või jahuga ühtlaseks massiks.
Ülejäänud riivsaias veereta ümmargused või piklikud kroketid.
Prae rohkes rasvas helepruuniks (küpseks).

KOMMENTAARID

liinabobiina 05.veeb 2009 20:33
Tõesti väggga maitsvad kuigi veidi muredad jäid
ANO 01.dets 2007 21:38
Väga head vorsti-
kartulikrokrtid!
KÄTIKENE 23.sept 2007 16:03
MULLE MAITSEB!SOOVITAN
muskamumm 29.aug 2007 08:55
Väga hea söök on see.Tasub teha
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Hawaii-pärane lõhepoke

Argitoidud
Hawaii-pärane lõhepoke