Uudiskiri Instagram Facebook
 
Köögiviljaroad

Üleküpsetatud kartulid mozzarella´ga

Köögiviljaroad

Üleküpsetatud kartulid mozzarella´ga

Toidutare Rootsi
PrindiSoovita sõbrale
Riivjuustuga üleküpsetatud kartulid
20-40 min
Taimetoitlastele
Retsept
1 tk Porrulauk
1 tk Purustatud küüslauguküüs
40 g Mozzarella
2 tl Õli
Sool
Pipar
200 g Keedetud kartul
1 tk Paprika
Valmistusviis
Riivi juust, sega hakitud paprika, porrulaugu ja purustatud küüslauguga. Maitsesta soola ja pipraga. Poolita kartulid ja aseta küpsetuspaberiga kaetud plaadile ning tõsta peale juustusegu. Küpseta 200ºC juures u 15 minutit.
 
 
 

KOMMENTAARID

katjakene 20.juuli 2006 12:57
väga maitsev. lisasin veel külma kastme kaa .
Didi 10.juuli 2006 12:02
väga hea retsept. ainult porrot panin mina vähem (maitseasi muidugi) soovitan kindlasti, see on ülimaitsev!
elenora 18.nov 2004 13:37
Minu mehele väga maitses. Kuigi ta üldiselt kartulit ei armasta, siis seda tahab ta edaspidigi. Väga hea võimalus eelmisel päeval ülejäänud keedukartulid veel maitsvamaks muuta.
mircalla 08.sept 2004 00:23
aga kuhu see paprika laheb? ja palju see punkte annab? kas pean ise arvutama eraldi toiduainete jargi?
samrul 13.aug 2004 20:10
osta juustu, kõnni aeda, tee valmis, söö ja ole rahul (väga rahul)!
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes