Uudiskiri Instagram Facebook
 
Köögiviljaroad

Koorega keedetud kartulid

Köögiviljaroad

Koorega keedetud kartulid

Toidutare vanaema kokaraamat
PrindiSoovita sõbrale
Koorega keedetud kartul on iseäranis hea kartulisalatiks.

20-40 min

Retsept
8-10 ühesuurust kartulit
½ tl soola
vett
Pese kartulid harjaga puhtaks, loputa veel puhta veega üle. Pane kartulid keedunõusse ja vala peale nii palju vett, et kartulid on vaevu kaetud. Lisa soola, kata nõu kaanega ja pane pliidile.
Kui kartulite vesi on keema hakanud, vähenda kuumust, nii et vesi kartulite ümber mullidena liigub. Keeda 20-25 minutit.
Kartulite pehmust katsu terava noaotsa või vardaga, kahvel purustab kartuleid. Siis vala kartulitelt vesi ära ja hoia neid mõni hetk ilma kaaneta kuumas, et nad taheneksid.
Keedetud kartuleid hoia kahvli otsas ja koori.
 

KOMMENTAARID

betyyy 18.apr 2010 15:47
good;)
Chanelle 02.dets 2006 17:18
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes