Uudiskiri Instagram Facebook
 
Köögiviljaroad

Röstitud ja marineeritud paprikakaunad

Köögiviljaroad

Röstitud ja marineeritud paprikakaunad

Marit Terviseleht
PrindiSoovita sõbrale
Maitsvad paprikaneljandikud.

20-40 min

Retsept
portsjonile
2 punast ja 2 kollast paprikakauna
5 sl oliiviõli
veidi sidrunimahla
soola
värskelt jahvatatud pipart
1 sl peterselli

Paprikakaunad tükeldatakse neljandikeks, eraldatakse varreosa ja asetatakse küpsetusplaadile kumerusega ülespoole. Grillitakse 10 min ülemisel restil kuni nahk on muutunud tumedaks.
Võetakse välja ja asetatakse külmutuskotti. Mahajahutatuna tõmmatakse nahk maha, seatakse vaagnale ja valatakse üle marinaadiga. Kaunistatakse peterselliga.

KOMMENTAARID

grissy 07.mai 2006 15:59
mis on külmutuskott?
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes