Uudiskiri Instagram Facebook
 
Köögiviljaroad

Karriköögivili

Köögiviljaroad

Karriköögivili

helen Internetist
PrindiSoovita sõbrale
Indiapärane karriköögivili, serveeri riisiga. Kui tahad serveerida toitu iseseisva roana, võta maitsaineid väiksemas koguses või suurenda köögiviljade hulka.
Retsept
portsjonile
2 porgandit
1 kaalikas
2 kartulit
2 spl (30 ml) õli
2 sibulat
maitseainesegu, mis sega kokku jahvatatud kardemonist, nelgist, koriandrist, kurkumist ja
sinepiseemnetest, võta neid kõiki ½ tl (2,5 ml), ning lisa 2 tl (10 ml) jahvatatud köömneid
2 tl (10 ml) riivitud ingverit
4 dl aedvilja puljongit
1 roheline paprika
veidi lillkapsast
Valmistusviis Lõika porgandid, kaalikas ja kartulid 2 cm suurusteks kuubikuteks. Kuumuta õli pannil või paksupõhjalises keedunõus, lisa hakitud sibul ja kuumuta, kuni sibul on pehme. Lisa maitseained ja kuumuta 1 minut segades, kuni maitsained hakkavad eritama lõhna. Lisa tükeldatud köögiviljad, puljong. Keeda kaane all keskmisel kuumusel aeg-ajalt segades poolvalmiks. Lisa 2 x 2 cm kuubikuteks lõigatud paprika ja lillkapsaõisikud, keeda, kuni köögiviljad on pehmed.

Uued retseptid

Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga

Kalaroad
Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga