Road  » Köögiviljaroad

Karriköögivili

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Internetist Autor: helen
Indiapärane karriköögivili, serveeri riisiga. Kui tahad serveerida toitu iseseisva roana, võta maitsaineid väiksemas koguses või suurenda köögiviljade hulka.
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Lõika porgandid, kaalikas ja kartulid 2 cm suurusteks kuubikuteks.
Kuumuta õli pannil või paksupõhjalises keedunõus, lisa hakitud sibul ja kuumuta, kuni sibul on pehme.
Lisa maitseained ja kuumuta 1 minut segades, kuni maitsained hakkavad eritama lõhna.
Lisa tükeldatud köögiviljad, puljong.
Keeda kaane all keskmisel kuumusel aeg-ajalt segades poolvalmiks.
Lisa 2 x 2 cm kuubikuteks lõigatud paprika ja lillkapsaõisikud, keeda, kuni köögiviljad on pehmed.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa