Uudiskiri Instagram Facebook
 
Köögiviljaroad

Panniroog

Riisi-aedviljaroog

20-40 min

Retsept
portsjonile
2 kotikest pruuni riisi
3 sl oliiviõli
2 keskmist porgandit
10 cm porrusibula heledat osa
1 küüslauguküüs
1 suur roheline paprika
1 keskmine suvikõrvits
1 dl mandlilaaste
4 sl sojakastet
1 tl soola
Valmistusviis Keeda riis valmis, hoia soojas. Lõika köögivili 3-5 cm pikkusteks peenikesteks ribadeks, peenesta küüslauguküüs noaga. Kuumuta õli suurel pannil suurel kuumusel, kalla porgandiribad pannile ja prae energiliselt segades 1 minut. Lisa porru, paprika ja küüslauk, prae jälle minut. Lisa suvikõrvits ja mandlilaastud ja prae segades veel 2 minutit. Tõsta pliidilt, sega juurde riis, sojakaste ja sool. Kaunista kuival pannil röstitud mandlilaastudega. Hea teada !Serveeri kas soojalt või lase külmkapis jahtuda ning paku külma salatina.  

Märksõnad

triinupanniroog

Uued retseptid

Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga

Kalaroad
Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga