Uudiskiri Instagram Facebook
 
Köögiviljaroad

Panniroog

Riisi-aedviljaroog

20-40 min

Retsept
portsjonile
2 kotikest pruuni riisi
3 sl oliiviõli
2 keskmist porgandit
10 cm porrusibula heledat osa
1 küüslauguküüs
1 suur roheline paprika
1 keskmine suvikõrvits
1 dl mandlilaaste
4 sl sojakastet
1 tl soola
Valmistusviis
Keeda riis valmis, hoia soojas. Lõika köögivili 3-5 cm pikkusteks peenikesteks ribadeks, peenesta küüslauguküüs noaga. Kuumuta õli suurel pannil suurel kuumusel, kalla porgandiribad pannile ja prae energiliselt segades 1 minut. Lisa porru, paprika ja küüslauk, prae jälle minut. Lisa suvikõrvits ja mandlilaastud ja prae segades veel 2 minutit. Tõsta pliidilt, sega juurde riis, sojakaste ja sool. Kaunista kuival pannil röstitud mandlilaastudega.
Hea teada !
Serveeri kas soojalt või lase külmkapis jahtuda ning paku külma salatina.
 

Märksõnad

triinupanniroog

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool