Uudiskiri Instagram Facebook
 
Köögiviljaroad

Pikkpoiss aedviljaga

Pikkpoisi tainasse on lisatud porgandit ja kabatšokki või bakla˛aani. Valmistamisaeg 15 minutit + 35-40 minutit ahjus.

40-60 min

50

Retsept
portsjonile
400 g hakkliha
1 sibul
1 porgand
100 g kabatšokki või bakla˛aani
1-2 sl õli
2 muna
1 dl rõõska koort
1 sl kartulijahu
2 tl ürdisoola
1/2 tl soola
1-2 tl paprikapulbrit
1/2 tl tüümiani
Valmistusviis
Riivi kooritud sibul, porgand ja kabatšokk. Pehmenda need pannil kuumas rasvas segades. Sega kausis hakkliha, riivitud aedviljad, munad, rõõsk koor, kartulijahu ning maitseained. Vormi segust küpsetuspaberiga kaetud plaadile pikkpoiss. Küpseta pikkpoissi 200-kraadises kuumuses ahju keskosas 35-40 minutit.
Serveerimisviis
Serveeri kohe pärast valmistamist.

Märksõnad

pikkpoissaedviljaga

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool