Uudiskiri Instagram Facebook
 
Köögiviljaroad

Täidetud kartulid II

Köögiviljaroad

Täidetud kartulid II

Kartulitoite.
PrindiSoovita sõbrale
Ahjus küpsetatud suitsuliha-seenetäidisega kartulid.

40-60 min

Retsept
portsjonile
250 g koorega keedetud kartulid
12.5 g või
0.5 tk toores munakollane
50 g suitsuliha
25 g šampinjonid
sool
pipar
0.125 tl Muskaatpähkel (jahvatatud)
hakitud petersellilehed
12.5 g juust
rasva vormi määrimiseks
Kartulid koorida, poolitada pikuti, õõnestada lõikepindadesse süvendid. Väljaõõnestatud osad hakkida peeneks. Segada peenestatud suitsuliha, seente ja munakollastega. Maitsestada ja täita seguga kartulid, peale panna riivitud juustu või võid. Küpsetada praeahjus 200-220°C juures 20-25 minutit.

Märksõnad

täidetudkartulidii

KOMMENTAARID

Mall 09.mai 2012 12:13
Mina munakollast ja võid ei lisanud. Suitsuliha ja seened praadisin kergelt koos sibulaga läbi ja segasin kokku küüslaugumaitselise toorjuustuga. Kartulitest välja kraabitud massist kasutasin täidisesse ära vaid poole. Kõige peale tõstsin riivjuustu, mille eelnevalt segasin vähese koguse lahja majoneesiga läbi. Kartulud pintseldasin enne täitmist õliga üle ja riputasin välimistele külgedele veidi kartuli maitseainet (kartulid ei olnud keedetud eriti soolases vees). Väga head olid. Juurde tegin kahte toorsalatit ja kõik sõid ja kiitsid.
kristiine-liis 19.apr 2009 16:31
mmm tundub isuäratav kahju et pilti pole muidu võiks seda retsepti isegi proovida :(
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga

Kalaroad
Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga