Uudiskiri Instagram Facebook
 
Köögiviljaroad

Vasikamaks ungari moodi

Köögiviljaroad

Vasikamaks ungari moodi

Peeter Kard
PrindiSoovita sõbrale
Praetud ja hautatud vasikamaks paprika, tomati, sibula ja šampinjonidega.

40-60 min

Retsept
portsjonile
150 g vasikamaks
75 g mahedad seened
50 g rohelised aedpaprikad
25 g Tomat
50 g rasv
50 g Sibul
Majoraan
Paprika (jahvatatud)
Must pipar
sool
Pooled sibulad koorida, lõigata viiludeks ja praadida veerandis rasvakoguses. Sibulate hulka segada liistakuteks lõigatud seened ja praadida ägedal tulel kiiresti läbi. Lisada tomativiilud ja aedpaprikaribad, maitsestada soola ja pipraga ning kuumutada pidevalt segades valmis. Teisel pannil sulatada ülejäänud rasv, selles kuumutada ülejäänud viiludeks lõigatud sibul, lisada pikkadeks peenteks ribadeks lõigatud maks, maitsestada soola, paprikapulbri, pipra ja majoraaniga. Praadida pidevalt segades ägedal tulel. Siis lisada tomati ja aedpaprikaga hautatud seened, kuumutada läbi ning vajaduse korral maitsestada soolaga. Aedpaprika ja tomati asemel võib kasutada letšot. Serveerida kartulipudruga.

Uued retseptid

Kauboikartulid rosmariiniga

Argitoidud
Kauboikartulid rosmariiniga