Uudiskiri Instagram Facebook
 
Köögiviljaroad

Kiire panniroog

Köögiviljaroad

Kiire panniroog

Lia Virkus 100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Igapäevane panniroog, kus saab edulakt ära kasutada eelmise päeva lõunast üle jäänud kartuleid, sinki, keeduvorsti või praejääke.

20-40 min

Retsept
portsjonile
3 tk Sibul
õli
150 g kupatamist mittevajavad seened
6 tk keedetud kartul
150 g suitsusink
lisaks marineeritud peet ja kurk
Pruunista peenestatud suitsusink madalal kuumusel ja kalla pannilt ära. Pane asemele hakitud sibul ja veidi õli ning kuumuta sibul läbipaistvaks. Lisa tükeldatud seened ja kuumuta segades, kuni seentest väljakeenud mahl on aurustunud. Lisa tükeldatud kartulid ja singitükid ning lase läbi kuumeneda. Panniroa juurde maitseb hästi marineeritud peet või kurk.

Uued retseptid

Röstitud kanaliblikas karulaugumarinaadiga

Argitoidud
Röstitud kanaliblikas karulaugumarinaadiga