Uudiskiri Instagram Facebook
 
Köögiviljaroad

Tädi kartulivorm

Köögiviljaroad

Tädi kartulivorm

Liharaamat
PrindiSoovita sõbrale
Kartulivorm peekoniga.

üle 60 min

Retsept
portsjonile
1 kg viilutatud kartulid
3 sl või
1 tk pressitud küüslauguküüs
1 tl sool
0.5 tl Must pipar
100 g toorsuitsupeekon
2 tk muna
1 dl kohvikoor
Kata ümmargune vorm küpsetuspaberiga ja määri see korralikult võiga. Lao kartuliviilud kihiti vormi, pannes nende vahele soola, pipart ja küüslauku. Vala peale muna-kooresegu ning kata tükeldatud peekoniga. Küpseta 225°C juures praeahjus 40 minutit. Kummuta vorm ahjuplaadile, eemalda paber ja küpseta ahjus, kuni roog on kuldpruun. 

Märksõnad

kartulikooktädi

KOMMENTAARID

tammekad 06.jaan 2010 20:45
Ülihea ja lihtne toit ! Panin teisel korral lisaks vahele ühe läbi praetud peekoni-sibula kihi ning muna-koore segule lisasin pool pakki merevaiku. Super-hüper hea tuli! Suur vorm söödi mõne hetkega tühjaks ja nõuti juurde ka veel :)
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kaalika-kruubisupp suitsulihaga

Argitoidud
Kaalika-kruubisupp suitsulihaga