Uudiskiri Instagram Facebook
 
Köögiviljaroad

Kõrvitsalasanje

Köögiviljaroad

Kõrvitsalasanje

Agaate Tervislik Lemmikretsept 2008
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Priit Grepp
Tervisliku retseptivõistluse peakategooria 3. koht
Retsept
portsjonile
500 g kalkunihakkliha
1 tk Suvikõrvits
500 g Kõrvits
1 tk Porgand
1 tk Sibul
2 küünt Küüslauk
1 tl Tüümian (hooajal värsket)
1 tl Broilerimaitseaine
1 pakk köögikoor 5%
1 tl vegeta
2 dl Riivitud mozzarella
Sool
Must pipar
Prae hakkliha mõni minut, lisa väikesteks tükkideks hakitud sibul, küüslauk ja riivitud porgand. Hauta veel mõni minut. Maitsesta soola, pipra, tüümiani ning broilerimaitseainega. Koori kõrvitsad ja lõika õhukesteks viiludeks. Lao kõrvitsad ja hakkliha kihiti ahjuvormi. Pealmine kiht on kõrvits. Kuumuta pannil köögikoor, maitsesta vegetaga. Vala segu ahjuvormi. Puista peale riivitud juust.Küpseta ahjus 180 C juures umbes 45 minutit. Enne serveerimist lase lasagnel kümmekond minutit "tõmmata".

KOMMENTAARID

siirikirikal 09.okt 2009 12:07
See on tinglik lasanje, kus plaatide osa täidavad õhukesed kõrvitsaviilud.
telekokk 09.okt 2009 10:44
kas see on tinglik lasanje, kus lasanjeplaate polegi vahel, või on need lihtsalt retseptist kogemata välja jäänud - sest pildil tunduvad siiski lasanjelehed ka vahel-peal olevat?
kristel 15.nov 2008 16:03
väga maitsev! Kuigi minul jäi suht vedel,järgmine kord lisan koore sisse mõne muna
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes