Uudiskiri Instagram Facebook
 
Lihaga

Sealiha-köögivilja ahjupada

Lihaga

Sealiha-köögivilja ahjupada

Arne Schumann Parim maitse
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Parim maitse
Parim maitse 2. mai 2009.
Retsept
portsjonile
800 g Seaaba
400 g kartul
400 g Porgand
200 g Juurseller
200 g Varsseller
200 g Punane sibul
Petersell
Santa Maria suitsumaitselist grillkastet (bbq sauce sweet & smoky)
Tüümian
Santa Maria kivisool (Rock salt)
Santa Maria Tellicherry pipar
Tükelda sealiha ja köögiviljad kuubikuteks. Sealiha sega kokku Santa Maria suitsumaitselise grillkastmega ja aseta ahjuvormi. Tükelda köögiviljad, maitsesta soola, pipra ja tüümianiga ning pane samuti ahjuvormi. Lisa ka natukene vett ning küpseta ahjus 180-200 kraadi juures 20-40 minutit, kuni liha ja köögiviljad on pehmed.
Serveerimisel sega juude peeneks hakitud petersell.

KOMMENTAARID

sirkel 21.mai 2009 17:08
see kraam tuleb ullut vürtiskas:) ma tegin leemest vähe pehmema kaste koorest peale, et ei oleks nii vürts aga muidu on umbe hää:P
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes