Uudiskiri Instagram Facebook
 
Lihaga

Mögin tomatitest ja ubadest

Lihaga

Mögin tomatitest ja ubadest

Hele-Mai Alamaa Eesti Naine
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Hele-Mai Alamaa
See on üks kummaline toit. Mulle maitseb just
keedukartuliga. Paljudele üldse mitte, neile meeldib
jälle riisi või Gruusia leivaga. Aga meeldib pea
kõigile.

20-40 min

Retsept
portsjonile
200 g Suitsuliha
200 g Aeduba
3 tk Tomat (suur) või
400 g Purustatud tomatid (konserv)
2 küünt Küüslauk
Sool
Must pipar
Suhkur
SERVEERIMISEKS
Kartul (keedetud) või
Riis (keedtud) või
Gruusia leib
Prae maasuitsuliha veidike. Puhasta küüslauk ja viiluta peenikeseks-peenikeseks. Lõika ubadel sabad maha ja lisa need koos küüslauguga pannile. Prae veel pisut, enne kui tomatikonservi või hakitud tomatid neile selga kummutad. Maitsesta pipra ja näpuotsatäie suhkruga. Soolasus peaks tulema lihast. Keeda, kuni oad krõmpsud.

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes