Uudiskiri Instagram Facebook
 
Lihaga

Hiina kapsa rullid

Lihaga

Hiina kapsa rullid

Toidutare Eesti
PrindiSoovita sõbrale
Hiina kapsa rullid sardellidega.

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
4 tk Sardell
300 g Hiina kapsas
4 sl Rasvaine
2 tk Tomat
1 tk Harilik sibul
0.5 kl Puljong
Sool
Pipar
1 sl Jahu
Valmistusviis
Kalla kapsalehed üle keeva veega ja lase nõrguda.
Pane vähemalt kaks lehte teineteise peale ja mähi sardell nende sisse.
Prae kapsarulle mõni minut kuumas rasvas, milles pruunista ka sibul.
Lisa tomatilõigud ja puljong, maitsesta soola ja pipraga ning hauta läbi.
Kastmele lisa jahu.

KOMMENTAARID

mirell 19.okt 2004 15:06
väga hea ja kui lihtne valmistada!
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Röstitud kanaliblikas karulaugumarinaadiga

Argitoidud
Röstitud kanaliblikas karulaugumarinaadiga