Uudiskiri Instagram Facebook
 
Lihaga

Aedoad lambalihaga

Lihaga

Aedoad lambalihaga

Mari kodune
PrindiSoovita sõbrale
Ühepajatoit.

40-60 min

Retsept
portsjonile
400 g kondiga lambaliha
2-3 kl vett
800 g aedoakaunu
400 g kaalikaid, naereid või kartuleid
soola
1 loorberileht
piparrohtu
1 sibul või 2 sl hakitud sibulapealseid
muskaati
Valmistusviis Lõika liha väikesteks tükkideks ja pane külma veega keema. Riisu vaht, keeda liha peaaegu pehmeks. Lõika oakaunad 4-5 cm pikkusteks tükkideks, kartulid või kaalikad piklikeks kangideks. Lisa need koos soola ja maitseainetega lihale. Keeda nõrgal tulel kaanega kaetult pehmeks (u 30 minutit). Lauale andmiseks puista peale piparrohulehekesi ja sibulapealseid.

KOMMENTAARID

Meital 12.nov 2006 10:42
kõikie seda on palju parem hautada vähese oliiviõliga või liha enda rasva sees. Juurikatest annab hea maitse kapsas, porgand ja lisandina kuivatatud mustad ploomid.Maitseai-
netena kasutada loorberilehte, inglise ja musta terapipart.Eriti hea on seda kõike süüja pohlamoosiga.Head isu.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga

Pirukad ja pitsad
Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga