Uudiskiri Instagram Facebook
 
Lihaga

Hautatud aedviljad

Lihaga

Hautatud aedviljad

Mari kodune
PrindiSoovita sõbrale
Ühepajatoit. Hautatud aedviljad suitsulihaga.
Retsept
portsjonile
350-400 g suitsuribi või -karbonaadi
2-3 kl vett
2 suurt sibulat
2 porgandit
3 viilu kaalikat
200 g peakapsast
5 kartulit
3 haput õuna
5 kuivatatud ploomi
soola
3 tera pipart
maitserohelist
Valmistusviis
Liha pannakse külma veega keema.
Keeta umbes tund, vahepeal riisuda vaht.
Lisada tükeldatud sibul, porgand, kaalikaviilud ja jämedalt tükeldatud peakapsas.
Lasta keema, siis lisada pooleks lõigatud kartulid, keedetakse need poolpehmeks ja lisatakse maitseained.
Õunad võib lõigata sektoriteks ja ploomid pesta. Keedetakse kuni valmimiseni.
 

Uued retseptid

Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga

Kalaroad
Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga