Uudiskiri Instagram Facebook
 
Lihaga

Hakkliha aedviljadega

Lihaga

Hakkliha aedviljadega

Mari kodune
PrindiSoovita sõbrale
Ühepajatoit. Juurde sobib hapukurk või peedisalat.

40-60 min

Retsept
portsjonile
300 g hakkliha
1 sibul
2 sl võid või rasva
2 porgandit
2 viilu kaalikat
150-200 g ribadeks lõigatud kapsast
2 kl vett
1 kl nuudleid
2 sl tomatipüreed
1 tl vürtsikastet
100 g hapukoort
50 g riivitud juustu
1 õun
maitserohelist
soola
pipart
Valmistusviis
Kuumuta hakkliha rasvas, lisa tükeldatud sibul.
Riivi porgandid ja kaalikas, keeda soolaga maitsestatud vees nõrgal tulel 10-15 min.
Lisa juurde hakkliha ja maitseained ning hauta 10-20 min.
Toitu ei ole vaja segada, kuid vajadusel tuleks lisada veidi vett, keemise lõpul lisa hapukoor.
 

KOMMENTAARID

brussakas 21.okt 2007 00:08
nuudlid??? ja valmistamisõpetus ei ole ka kahjuks päris arusaadav :s
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool