Uudiskiri Instagram Facebook
 
Lihaga

Pajaroog II

Pajaroog juurviljadega
Retsept
portsjonile
4 viilu pekita karbonaadi
2 sl õli
2 väiksemat sibulat
8 dl vett + 2 lihaleemekuubikut
4 suuremat kartulit
4 porgandit
raasuke pipart
Valmistusviis Lõika sibulad paksemateks rõngasteks. Prae 30 minutit töölaual seisnud, õliga määritud lihatükke keskmisel kuumusel mõlemalt poolt 5 minutit. Tõsta pannilt ära. Kuumuta sibularõngaid pannile jäänud rasvas 5 minutit. Tõsta sibul väiksemasse hautamisnõusse ja lao lihatükid peale, lisa vedelik ja paksudeks viiludeks lõigatud porgandid. Riputa peale veidi pipart ja hauta kaane all 30 minutit, pane seejärel juurde sektoriteks lõigatud kartulid ja hauta veel 15-20 minutit.

Märksõnad

pajaroogtoidutareii

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes