Uudiskiri Instagram Facebook
 
Lihaga

Ahjuroog

Külma õhtu ahjuroog hapukapsaga
Retsept
portsjonile
700 g hapukapsast
1 kg värsket kapsast
200 g peekonit
0,5 kg sea kintsuliha
(3 sl tumedat siirupit)
5 dl keeva vett +2 lihapuljongi kuubikut
3 dl valget kuiva veini
Valmistusviis
Lõika kapsas, peekon ja sealiha ribadeks.
Pane sügavasse ahjuvormi kihtidena pool kõikidest ainetest: värskest ja hapukapsast, peekonit ja sealiha, soovi korral nirista kapsa peale siirupit.
Korda sedasama.Kalla peale keevas vees lahustatud puljongikuubikud ja vein (või vesi), pane vorm lahtiselt 200 kraadi C juures ahju põrandale ja oota, kuni vedelik keema hakkab.
Kata nüüd vorm tihedalt kinni, vähenda kuumust 150 kraadini C ja lase ahjurestil 2 tundi haududa.
Paku roa juurde kuumi keedetud kartuleid.

KOMMENTAARID

M-L 12.nov 2010 11:49
Lükkasin prooviks ahju... 2tunni pärast selgub:D Siirupit mul paraku ei olnud ning veiniga praadi ei tee.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes