Uudiskiri Instagram Facebook
 
Lihaga

Kapsa-tomatihautis toorvorstidega

Lihaga

Kapsa-tomatihautis toorvorstidega

Pille Enden 100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Kiirelt valmiv roog on sobiv argiõhtuks. Toorvorstid annavad
toidule mõnusalt tugeva maitsenüansi. Võid serveerida
nii kartuli kui ka riisiga.

40-60 min

Ettevalmistusaeg 20 minutit + 20–25 minutit hautamiseks

Retsept
portsjonile
450 g toorvorstid
450 g veisehakkliha
1 tk Sibul
1 küüs Küüslauk
1 purk (400g) Purustatud tomatid
1 tk (1-1,5kg) Valge peakapsas
2 sl Veiniäädikas
1 tl Tšillipulber
1 tl Paprika (jahvatatud)
Sool
Pruunista pannil hakkliha ja tükeldatud vorstid. Vala ära liigne rasv. Lisa hakitud sibul ja küüslauk ning kuumuta läbi. Lisa purustatud tomatid, tükeldatud kapsas ja veiniäädikas. Hauta kaane all 20–25 minutit. Maitsesta tšilli- ja paprikapulbri ning soolaga.

KOMMENTAARID

M.A 11.veeb 2011 15:37
Ma jätsin toorvorstikesed välja :) Maitseaineid panin ka oma maitse järgi..kohe peaks valmis saama, maitse tundus ok :)
A. 02.nov 2010 15:48
Mehele maitses, kuid mina ei suutnud süüa. Järgmine kord olen targem ja praen enne toorvorstid ära ja alles siis hakkliha. Tegin retsepti järgi ja nii tehes hakkas see toorvorst mulle vastu.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes